Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic: „Protejați-vă, va fi și mai rău!“
19.11.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1359

„Protejați-vă, evoluția va fi și mai rea!“. Este mesajul unui medic de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, în plină pandemie de coronavirus și în timp ce numărul îmbolnăvirilor crește de la o zi la alta. Invitat în cadrul emisunii „Imperativ“ de la Olt Tv, medicul Dragoș Toader îi sfătuiește pe oameni să fie foarte atenți la primele simptome și să ia măsuri din timp, pentru a nu ajunge în situația gravă de a nu găsi un loc la Terapie Intensivă.


Lupta cu noul coronavirus este departe de a se încheia. Pe zi ce trece, în toată țara situația se înrăutățește, iar tot mai mulți oameni se îmbolnăvesc sau mor în urma infecției cu virusul SARS-Cov-2. Invitat la emisiunea „Imperativ“ de la Olt Tv, medicul Dragoș Toader de la Serviciul Județean de Ambulanță Olt, a vorbit despre simptomele COVID-19. El spune că cel mai important lucru este să nu le ignorăm.
Perioada sezonului rece agravează și mai mult situația. Asta pentru că, în cele mai multe cazuri, simptomele de viroză sau gripă sunt asemănătoare cu cele pentru COVID.
Pericolul și mai mare abia acum începe, mai spune medicul de la Ambulanța Olt. Acesta îi sfătuiește pe oameni să se protejeze cât mai bine, pentru a nu ajunge în situația disperată de a nu mai găsi un loc liber la spitalele din județ.
Masca de protecție și distanțarea sunt obligatorii în județul Olt. Iar autoritățile fac apel la toată lumea să respecte aceste măsuri. Totodată, forțele de ordine sunt în permanență în stradă, pentru limitarea răspândirii noului coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE