Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina mai cere medici infecționiști
22.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 721

Spitalul Județean de Urgență Slatina are nevoie urgentă de medici infecționiști. Cei patru medici de la Secția de Boli Infecțioase se împart cu greu între urgențele pe care le au zi de zi și numărul mare de pacienți confirmați cu COVID-19. Astfel, reprezentanții unității medicale au cerut sprijinul Prefecturii Olt pentru a solicita Ministerului Sănătății suplimentarea numărului de medici cu încă patru specialiști.


În plină pandemie de coronavirus, Spitalul Județean de Urgență Slatina cere ajutor. Potrivit managerului interimar, Dan Stana, a fost solicitat sprijinul autorităților pentru suplimentarea numărului de medici infecționiști. În prezent, la Spitalul Slatina lucrează 4 medici, care au programul supraaglomerat din cauza numărului mare de pacienți cu COVID și care, cu greu mai fac față și urgențelor ce apar în fiecare zi.
Reprezentanții Spitalului Slatina speră să găsească înțelegere, iar medicilor de la infecțioase să le vină în ajutor alți colegi specialiști. Altfel, dacă numărul cazurilor de COVID va crește și mai mult, medicii vor fi depășiți de această situație gravă.
Într-un interviu la Olt Tv, șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Slatina, medicul Marius Ionescu vorbea despre situația dificilă cu care se confruntă spitalul din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus.
În urmă cu o zi, la Spitalul Slatina erau internați 54 de pacienți confirmați cu COVID și 9 suspecți. Opt se aflau în stare gravă la Terapie Intensivă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE