Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 71 noi îmbolnăviri de COVID
22.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 979

71 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge la 2.929. Sunt în continuare depistate cazuri la spitale și la unități de învățământ din județ.


Noi cazuri de coronavirus în județul Olt. 71 de îmbolnăviri au fost raportate, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică. Patru dintre acestea sunt confirmate la Spitalul din Balș, 2 la Spitalul Județean de Urgență Slatina și alte 3 la Spitalul Municipal Caracal. Cinci cazuri sunt raportate la Centrul Medico-Social din Corabia. Alte încă 6 cazuri sunt la unități de învățământ din județul Olt. Este vorba despre 3 elevi și 3 angajați ai școlilor respective. Cu aceste 71 de noi cazuri, numărul total al îmbolnăvirilor în Olt ajunge la 2.929.
În contextul pandemiei de coronavirus, pompierii olteni intervin în sprijinul colegilor din București, unde rata de infectare este peste 3 la mia de locuitori, iar autoritățile au impus deja restricții.
De asemenea, pompierii olteni vor transporta personalul care testează persoanele suspecte de COVID către locuințele acestora sau către DSP.
Și săptămâna trecută, alți doi salvatori de la ISU Olt au fost detașați timp de 5 zile la București, unde i-au ajutat pe colegii lor.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE