Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
O nouă tranșă de vaccin antigripal
21.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 282

Direcția de Sănătate Publică Olt a primit o nouă tranșă de vaccin antigripal. Medicii de familie din județ au început de astăzi să ridice dozele necesare pentru a continua imunizarea persoanelor care au prioritate la vaccinare. Este vorba despre vârstnici, cei cu boli cronice, gravidele și copiii.


O nouă tranșă de vaccin antigripal a ajuns în județul Olt. Ministerul Sănătății a repartizat Direcției de Sănătate Publică 16.320 de doze. Acestea reprezintă cea de-a treia tranșă de vaccin, după ce primele două au fost epuizate.
Medicii de familie din județ au început, de astăzi, să ridice vaccinul antigripal, de la depozitul din cadrul DSP Olt. Între 40 și 70 de doze primesc aceștia, în funcție de necesarul solicitat pentru fiecare cabinet medical. Medicii de familie din județ speră să primească mai multe doze de vaccin, întrucât, din cauza noului coronavirus, chiar și cei care nu obișnuiau să se vaccineze au solicitat acum acest lucru.
DSP Olt a solicitat pentru acest sezon rece 98.398 de doze de vaccin antigripal. Ministerul Sănătății a anunțat că următoarele tranșe vor fi distribuite până la finalul lunii decembrie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE