Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Noi localități cu număr mare de infectări
12.10.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 18355

Încă trei localități din județul Olt sunt pe lista celor cu rata de infectare mai mare de 1,5/1.000 de locuitori. Este vorba despre Milcov, Perieți și Bălteni. Autoritățile vor închide aici toate barurile. Caracalul și Cezieni rămân în continuare cu restricții, din cauza numărului mare de infectări.


După ce în municipiul Caracal și în comuna Cezieni au fost închise baruri, restaurante, păcănele și alte unități cu public numeros, alte trei comune au intrat, astăzi, sub incidența măsurilor de restricție.
Este vorba despre Milcov, Perieți și Bălteni, unde a fost înregistrată o rată de infectare de peste 1,5/1.000 de locuitori. Mâine, la Prefectura Olt, se va întruni Comitetul pentru Situații de Urgență, în cadrul căruia autoritățile vor dispune noi măsuri de restricții pentru prevenirea răspândirii COVID-19.
Ca urmare a numărului mare de infectări cu virusul SARS-COV-2, în toate localitățile oltene care înregistrează o rată de infectare de peste 1,5/1.000 de locuitori, vor fi luate următoarele măsuri stabilite de autorități.
Comunicat Prefectrura Olt Restricții COVID-19

-Suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor economici de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor;
-Suspendarea activităţii restaurantelor şi a cafenelelor din interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unităţi de cazare.
-Suspendarea activităţii cu publicul a operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc;
-Suspendarea activităţii în spații închise pentru cinematografe și teatre.

De asemenea, toate unitățile de învățământ de pe raza municipiului Caracal se află în scenariul 2 – scenariul galben de funcționare. Cât despre unitățile școlare din comuna Cezieni, acestea funcționează conform scenariului 2 de la începutul anului școlar 2020-2021. Deocamdată, la Slatina rata de infectare cu virsulul SARS-Cov-2 este sub 1,5/1.000 de locuitori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE