Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
CJ Olt, investiții masive în sănătate
23.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 289

Spitalul Județean de Urgență Slatina reprezintă o prioritate pentru autoritățile județene. Numai în ultimii trei ani, Consiliul Județean Olt a alocat 50 de milioane de lei, pentru reabilitarea mai multor secții și pentru achiziționarea de echipamente medicale de ultimă generație.


În ultimii ani, la Spitalul Județean de Urgență Slatina s-a investit masiv, atât în reabilitarea secțiilor, dar și în achiziționarea de echipamente medicale. Secții întregi ale spitalului au fost reabilitate și dotate cu aparatură de ultimă generație. Printre ele se află și Secția de Recuperare Neuromotorie pentru copiii cu probleme de sănătate.
Prezent în cadrul emisiunii „Perfectul Simplu“, de la Olt Tv, managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a vorbit despre investițiile făcute aici.

O altă investiție extrem de importantă este cea de la Secția de Pneumologie din Scornicești. Aici are loc o reabilitare capitală a etajelor din corpul medical, dar și a curții interioare.


În prezent, au loc lucrări ample la corpul central al Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta va avea un nou aspect, după ce va fi schimbată tâmplăria, iar clădirea va fi reabilitată termic.

În ultimii ani, Spitalul Județean de Urgență Slatina a beneficiat de investiții importante din partea Consiliului Județean Olt. Acum, multe dintre secțiile unității medicale sunt complet modernizate și oferă pacienților servicii medicale la standarde europene.

Spitalul Județean de Urgență Slatina are, de asemenea, o secție nouă de Psihiatrie. Ea a fost amenajată recent, pe strada Trandafirilor. Investiția în acest proiect este în valoare de 7 milioane de lei și a fost asigurată tot de către Consiliul Județean Olt. 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE