Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Profesor cu COVID-19, școală închisă la Vădăstrița
15.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 361

Mai multe cadre didactice au fost testate pentru noul coronavirus, după ce un dascăl de la Școala Gimnazială din comuna Vădăstrița a fost depistat pozitiv. Totodată, la unitatea de învățământ a fost aplicat scenariul roșu, iar lecțiile se desfășoară online.


Nici nu a început bine școala că o unitate de învățământ din județul Olt funcționează deja după scenariul roșu, după ce unul dintre profesori a fost confirmat cu COVID-19. Este vorba despre Școala Gimnazială din Vădăstrița, unde un cadru didactic a fost depistat pozitiv, zilele trecute.
Toți colegii care au intrat în contact cu profesorul respectiv, după ce au participat cu toții la o ședință, se află acum în carantină. Este vorba despre 20 de cadre didactice. Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au luat o serie de măsuri la Școala din Vădăstrița.
Potrivit autorităților, în județul Olt, rata de incidență a cazurilor de COVID-19 este sub limita de alertă de 3/1000 de locuitori.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020