Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 14 cazuri noi și un deces
14.09.2020
Autor articol: Mirela Vârșă
Vizualizari: 334

14 noi cazuri de COVID-19 au fost raportate, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică, pentru județul Olt. Toate infectările au fost contractate prin transmitere comunitară, spun reprezentanții DSP Olt.


În acest moment, în spitalele din județ sunt internate 99 de persoane, dintre care 8 sunt în stare gravă la Terapie Intensivă.
Duminică a fost raportat încă un deces în județul Olt. Este vorba despre un bărbat de 92 de ani, care suferea de mai multe afecțiuni medicale.
De la începutul pandemiei, 47 de olteni au fost răpuși de noul coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Primăria Slatina în acțiune, ISJ în vizită

Prefectul Județului Olt, alături de șeful Inspectoratului Școlar, au fost astăzi în vizită pe la școlile din Slatina. Au vrut să vadă dacă unitățile de învățământ mai au nevoie de ajutor, chiar dacă, până acum, cel oferit de către Guvernul României, Ministerul Educației și instituțiile de resort a lipsit cu desăvârșire. Mai mult, reprezentantul învățământului oltean a dorit să mulțumească Primăriei Slatina pentru implicarea promptă și eficientă din ultima perioadă, astfel încât, elevii slătineni să înceapă școala în siguranță.
14 Sep 2020