Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pacient de 44 ani, fără comorbidități, răpus de COVID-19
09.09.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1379

Încă un deces de COVID-19 în județul Olt. Un bărbat de 44 de ani, care era internat în stare gravă, la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului din Slatina, a decedat. Omul nu suferea de alte boli grave. S-a prezentat, însă, târziu la spital, spun reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt.


Un nou deces de COVID-19, în județul Olt. De data aceasta, un bărbat de 44 de ani, fără afecțiuni medicale grave, a fost răpus după infecția cu virusul Sars-Cov-2. El era internat la Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Slatina din data de 30 august. Pe 31 august a fost confirmat pozitiv. Luni, pe 7 septembrie, chiar în ziua în care o echipă OLT Tv a filmat în secția ATI, un reportaj privind îngrijirea bolnavilor de coronavirus, bărbatul a pierdut lupta cu viața.
Șefa Secției de Terapie Intensivă a Spitalului din Slatina, medicul Alina Chiriac, a spus că unii dintre pacienții cu COVID se prezintă târziu la medic, iar aceasta este cea mai mare greșeală. Pentru că, între timp, starea lor de sănătate se agravează și riscă și își piardă viața.
Acesta este cel de-al 46-lea deces de COVID-19, înregistrat în județul Olt, de la începutul pandemiei.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE