Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Tot mai mulți pensionari cu COVID-19
27.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 681

19 cazuri noi de coronavirus au fost raportate de Grupul de Comunicare Strategică, în ultimele 24 de ore, în județul Olt. Astfel, bilanțul total ajunge la 654 de cazuri. Un polițist, un cadru medical de la UPU Slatina și un angajat Alro sunt printre ultimii infectați. Restul pacienților sunt pensionari și salariați, care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică.


Numărul cazurilor de coronavirus ajunge la 654 în județul Olt. 19 noi cazuri au fost transmise numai în ultimele 24 de ore. Potrivit raportării de astăzi, printre cei 19 infectați se află un polițist, un cadrul medical de la UPU Slatina și un salariat Alro. Restul sunt pensionari și angajați, care au contractat viruslul prin transmitere comunitară. Îngrijorător este faptul că, e a doua zi în care sunt depistați tot mai mulți pensionari, spun autoritățile.
Cu COVID-19 au fost confirmați, în week-end, și un jandarm din Slatina, dar și o angajată de la Protecția Copilului. Jandarmul a fost testat, după ce a prezentat simptomatologie specifică, respectiv pierderea gustului și mirosului. Angajata DGASPC a prezentat și ea simptome: dureri de cap și dureri musculare. Conducerea instituției a transmis, astăzi, printr-un comunicat de presă, că aceasta nu a avut contact cu beneficiarii din cadrul centrelor rezidențiale pentru copii sau adulți. Toți colegii de birou ai salariatei au fost trimiși acasă, în izolare și a fost anunțată Direcția de Sănătate Publică.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020