Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Slatina: Chirurgie doar pentru urgențe
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 318

Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina rămâne în continuare închisă, după ce 12 cadre medicale au fost depistate cu COVID-19. În prezent sunt asigurate doar gărzile, la Chirurgie Generală, pentru tratarea cazurilor care ajung la Urgențe.


 Secția de Chirurgie Generală a Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost închisă, zilele trecute, după ce 12 angajați din această secție au fost confirmați cu coronavirus. Un medic, un brancardier, infirmiere și asistente medicale, cu toții au ieșit pozitivi, ei intrând în contact cu 4 pacienți confirmați.
Toate celelalte cadre medicale și angajați ai spitalului din secția respectivă, dar și toți pacienții, au fost testați. Testele urmează să fie repetate peste câteva zile.
Secția de Chirurgie Generală își va relua activitatea cel mai probabil din luna august, după ce toate testele la ceilalți angajați vor ieși negative, iar cadrele infectate se vor vindeca de COVID-19.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020