Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Salvatori loviți de COVID
28.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 479

28 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în județul Olt, în ultimele 24 de ore. Încă două cadre medicale și un pompier se află printre cei contaminați, dar și mai mulți angajați de la societățile de pe platforma industrială a Slatinei. Numărul total al cazurilor ajunge astfel la 635.


 Coronavirusul continuă să se extindă în județul Olt. Fără să țină cont de vârstă sau de profesie, lovește în tot mai mulți oameni. În fiecare zi crește numărul celor infectați, iar pe lista lor se regăsesc tot mai mulți salvatori: medici, pompieri, polițiști, jandarmi.
În ultimele 24 de ore, în Olt au fost confirmate 28 de noi cazuri de COVID-19. Printre acestea se află încă doi angajați ai Spitalului Slatina și un pompier. Alți patru angajați sunt de la Alro, 2 de la TMK Artrom și unul de la Pireli. Iar un caz este cel al unui pensionar. Astfel, numărul total al îmbolnăvirilor în Olt ajunge la 635.

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020