Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: 32 de noi cazuri în Olt
23.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1722

32 de noi cazuri de coronavirus în județul Olt au fost raportate, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică. Printre acestea se află și cinci pompieri, dar și o asistentă și o infirmieră de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. De asemenea, doi polițiști sunt în izolare, după ce ieri a fost confirmat primul caz la Poliția Locală Slatina.


32 de noi îmbolnăviri de coronavirus în județul Olt. Astfel, de la începutul pandemiei și până în prezent, numărul celor infectați ajunge la 561. Printre ultimii infectați cu virusul Sars-Cov-2 sunt 5 pompieri de la ISU Olt, dar și doi angajați de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Este vorba despre o asistentă și o infirmieră, ambele de la Secția Boli Infecțioase.
De asemenea, 2 salariați au fost fost confirmați la Altur și CEC Bank și câte unul la Electrocarbon, Romtelecom și Centrul Militar Județean. Printre ultimii infectați se mai află 6 pacienți ai Spitalului Slatina, care s-au prezentat la Unitatea de Primiri Urgențe cu simptomatologie specifică, iar în urma testelor au fost confirmați.

Totodată, doi angajați de la Poliția Locală Slatina sunt în izolare la domiciliu de ieri, după ce un polițist local a fost confirmat cu noul coronavirus. El ar fi contractat virusul în microbuzul cu care făcea naveta acasă, în localitatea Crîmpoia.
Colegii aflați în izolare sunt: agentul cu care polițstul infectat se afla se serviciu în ziua în care i s-a făcut rău, dar și soția acestuia, care lucrează tot la Poliția Locală.
Cei doi nu au deocamdată simptome, însă conducerea Poliției Locale a decis ca ei să rămână acasă, în izolare, preventiv, cel puțin două săptămâni.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020