Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Pacienți cu COVID-19, transferați în vechea Psihiatrie
21.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1097

Clădirea în care funcționa vechea secție de Psihiatrie din Slatina va prelua o parte dintre bolnavii de COVID-19. Managerul Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, a anunțat într-o emisiune la Olt Tv că vor fi relocate 25 de paturi în clădirea de pe strada Drăgănești, pentru degrevarea activității de la Spitalul Slatina.


Este aglomerație în cele două corpuri de clădire de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, destinate tratării suspecților și confirmaților de coronavirus. Astfel, după ce luni, Secția de Psihiatrie a fost mutată de pe strada Drăgănești, în noul imobil modern, aflat pe strada Trandafirilor, vechea locație va fi folosită acum pentru tratarea bolnavilor de COVID-19.
Managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, a anunțat în Emisiunea „De la stânga la dreapta“, de la Olt Tv, că va reloca o parte dintre locurile destinate cazurilor de COVID, pentru că cele două corpuri de clădire în care sunt tratați acum acești bolnavi sunt la capacitate maximă.
Astfel, Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea trei imobile destinate bolnavilor și suspecților de coronavirus. Unitatea medicală vine astfel în sprijinul Spitalului Municipal Caracal, care este declarat spital suport pentru tratarea bolnavilor de coronavirus în județul Olt.
Județul Olt înregistrează cazuri de coronavirus zilnic, numărul celor confirmați ajungând, astăzi, la 529. De la începutul pandemiei și până în prezent au fost înregistrate și 18 decese.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE