Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: Noi cazuri de COVID-19
22.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 901

Județul Olt a înregistrat cea mai scăzută creștere a cazurilor noi de coronavirus din ultima perioadă. În ultimele 24 de ore doar trei persoane au fost declarate oficial ca fiind pozitive cu virusul SARS COV-2. În realitate, pe lista celor infectați se mai găsesc astăzi mai multe persoane.


Chiar dacă la nivel național numărul de noi îmbolnăviri de coronavirus a depășit 1.000 de cazuri, în județul Olt au fost declarate astăzi, oficial, numai 3 noi îmbolnăviri. Este vorba de 2 angajați ai fabricii de aluminiu din Slatina și unul de la TMK, toți fiind contacți direcți ai cazurilor anterioare înregistrate aici.
În realitate, pe lista neoficială a celor infectați se mai găsesc astăzi încă 5 persoane. Este vorba despre un agent de la Poliția Locală Slatina care a leșinat zilele trecute chiar în fața cortului de triaj persoane din curtea Spitalului Județean de Urgență. Printre cei infectați se mai află un fost polițist din Slatina, acum pensionat, dar și soția acestuia care lucrează la Trezoreria din municipiu. Alte două cazuri de COVID-19 au fost confirmate în rândul a doi angajați de la Centrul Județean de Cultură.
Informații noi au apărut și despre starea de sănătate a Prefectului Județului Olt. Chiar dacă acesta s-a internat, inițial, la spitalul din Slatina, asimptomatic, seara trecută starea sa de sănătate s-a înrăutățit și a fost transferat de urgență la București.

Potrivit raportului Grupului de Comunicare Strategică, numărul cazurilor de coronavirus a ajuns, astfel, la 529. În spitalele din județul Olt sunt internați în acest moment 152 de pacienți cu COVID-19.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020