Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: COVID-19, în prima linie
10.07.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1850

Alte 11 cazuri noi de COVID-19 au fost transmise, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în Olt ajunge la 339. Printre ultimii confirmați se află și persoane aflate la datorie, în prima linie. Vorbim aici despre polițiști, un cadru medical, un notar, un grefier și un angajat al unei primării din județ.


Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus este în continuă creștere în județul Olt. Alte 11 cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore, astfel, numărul total ajunge la 339. Printre ultimii confirmați se află o angajată a Primăriei Brebeni, care a fost infectată de soțul ei, angajat la TMK Artrom.
Coronavirusul s-a extins și în rândul polițiștilor, astfel că, mai mulți angajați aflați la datorie, în prima linie, au fost confirmați pozitiv. Printre ei se numără comandantul șef al IPJ Olt și unul dintre adjuncții acestuia, comandantul Poliției Municipiului Slatina, dar și șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
Infectați cu coronavirus mai sunt un notar public, un grefier de la Tribunalul Olt, dar și un angajat al unui service auto din Slatina.

De asemenea, zilele trecute, și o angajată a Direcției de Sănătate Publică a fost depistată pozitiv, sursa de infectare fiind tot un contact de la societatea TMK.
Restul celor infectați sunt contacți ai cazurilor confirmate anterior, dar și persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie, iar ulterior au fost confirmate.

Și la nivel național, numărul celor depistați se menține crescut. 592 de cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020