Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: COVID-19, în prima linie
09.07.2020
Autor articol: Olt Tv
Vizualizari: 1984

Alte 11 cazuri noi de COVID-19 au fost transmise, astăzi, de Grupul de Comunicare Strategică. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în Olt ajunge la 339. Printre ultimii confirmați se află și persoane aflate la datorie, în prima linie. Vorbim aici despre polițiști, un cadru medical, un notar, un grefier și un angajat al unei primării din județ.


Numărul îmbolnăvirilor de coronavirus este în continuă creștere în județul Olt. Alte 11 cazuri noi au fost raportate în ultimele 24 de ore, astfel, numărul total ajunge la 339. Printre ultimii confirmați se află o angajată a Primăriei Brebeni, care a fost infectată de soțul ei, angajat la TMK Artrom.
Coronavirusul s-a extins și în rândul polițiștilor, astfel că, mai mulți angajați aflați la datorie, în prima linie, au fost confirmați pozitiv. Printre ei se numără comandantul șef al IPJ Olt și unul dintre adjuncții acestuia, comandantul Poliției Municipiului Slatina, dar și șeful Serviciului de Investigare a Criminalității Economice.
Infectați cu coronavirus mai sunt un notar public, un grefier de la Tribunalul Olt, dar și un angajat al unui service auto din Slatina.

De asemenea, zilele trecute, și o angajată a Direcției de Sănătate Publică a fost depistată pozitiv, sursa de infectare fiind tot un contact de la societatea TMK.
Restul celor infectați sunt contacți ai cazurilor confirmate anterior, dar și persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie, iar ulterior au fost confirmate.

Și la nivel național, numărul celor depistați se menține crescut. 592 de cazuri au fost confirmate în ultimele 24 de ore.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE