Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 11 noi cazuri de Covid-19
09.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1633

11 noi cazuri de Coronavirus au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Numărul total al îmbolnăvirilor ajunge astfel la 328. Printre ultimii pacienți conformați cu COVID-19 se află și doi angajați ai Poștei din Slatina, dintre care o femeie însărcinată.


O nouă creștere a cazurilor de coronavirus a fost raportată, în județul Olt, în ultimele 24 de ore. Alte 11 persoane au fost confirmate cu infecția virusului Sars-Cov-2, numărul total al cazurilor ajungând la 328.
Printre ultimele persoane infectate se află doi angajați ai Poștei din Slatina, dintre care o femeie însărcinată. Se pare că cei doi lucrează în birou cu alte șase persoane. Ambele cazuri au fost internate la Spitalul COVID, iar angajații Poște Române au luat măsuri pentru limitarea extinderii îmbolnăvirii.
La nivel naţional, în ultimele 24 de ore, au fost înregistrate 614 noi îmbolnăviri.
În județul Olt, 13 persoane au decedat din cauza infectării cu noul coronavirus.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020

Se vor întoarce elevii în bănci?

Președintele României, Klaus Iohannis, a anunțat ieri faptul că școala va începe la 14 septembrie, iar majoritatea elevilor vor putea merge efectiv la unitățile de învățământ. Responsabilitatea a fost transferată la nivel local, astfel că școlile vor avea autonomie de decizie în ceea ce privește începerea anului școlar. Directorii s-au consultat deja cu profesorii și cu părinții și spun că sunt pregătiți să îi primească din nou pe copii în bănci.
07 Aug 2020