Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Crește alarmant numărul cazurilor de COVID-19
06.07.2020
Autor articol: Ovidiu Gherghina
Vizualizari: 1332

Numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt este în continuă creștere. Numai în ultimele 24 de ore au fost raportate 14 noi cazuri de îmbolnăvire și 1 deces. Persoana a fost internată la Spitalul de Urgență Slatina și prezenta mai multe boli asociate. Potrivit datelor oficiale, județul nostru a ajuns la 294 de cazuri.


Numărul cazurilor de îmbolnăvire de coronavirus, în Olt, crește de la o zi la alta. Potrivit raportărilor, atât în cursul zilei de ieri, cât și astăzi, au fost confirmate câte 14 cazuri. Printre aceștia regăsim un medic și o asistentă a secției de Oncologie a Spitalului Județean Slatina, ambii fiind contacți direcți ai unei alte angajate a Policlinicii spitalului. Tot în weekend au fost înregistrate trei cazuri la Spitalul din Caracal, printre care fostul manager al unității și actualul director economic. Alte trei îmbolnăviri au fost depistate la societăți de pe platforma industrială a Slatinei: la alți doi angajați ai TMK Artrom Slatina și la unul de la Prysmian. Cele mai multe cazuri noi sunt persoane care s-au prezentat la spital cu simptomatologie specifică COVID-19 și doar câțiva sunt contacți de familie ai unor cazuri confirmate.
Din nefericire, virusul chinezesc a mai făcut o victimă în rândul oltenilor. Este vorba de un bărbat de 83 de ani, care era internat la Spitalul de Urgență Slatina, din data de 1 iulie. Omul suferea și de alte afecțiuni, precum hipertensiune arterială, obezitate și bronhopneumonie.
Astfel, numărul total al cazurilor de COVID-19 în județul Olt a ajuns la 294, iar cel al deceselor, la 12.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020