Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 249 de cazuri de COVID-19
02.07.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 885

249 de cazuri de coronavirus au fost raportate astăzi în județul Olt. Printre acestea se află și un pacient al Secției de Pneumoftiziologie din Scornicești. Bărbatul era internat de aproape o săptămână și a fost testat pentru COVID-19. Al doilea test a ieșit pozitiv, iar pacientul a fost internat imediat la un spital Covid.


Coronavirusul ajunge și la Secția de Pneumoftiziologie din Scornicești. Printre ultimii confirmați cu COVID-19 se află și un pacient de la Scornicești. El era internat de o săptămână pentru afecțiunea medicală de care suferea, neprezentând simptome specifice COVID-19. Primul test care se face obligatoriu la internare fiecărui pacient a fost neconcludent. Cel de-al doilea a ieșit pozitiv. Bărbatul a fost internat imediat la un spital COVID, iar toți pacienții care au intrat în contact cu el vor fi testați, la fel și personalul medical. Pacientul se pare că ar fi venit infectat de acasă.
Alte două persoane sunt contacți ai unor cazuri confirmate la Slatina. Potrivit ultimei raportări, de ieri până astăzi au fost confirmate încă 3 cazuri. Cifra finală rămâne însă 249, din statisticile îmbolnăvirilor fiind excluși bărbatul care a decedat ieri la Spitalul din Caracal, dar și un alt caz dintr-un alt județ, internat în Olt. Cele două cazuri au fost astfel înregistrate în județele respective.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Olt: masca, la control!

De astăzi este obligatorie purtarea măștii de protecție, în aer liber, în zonele aglomerate din Slatina și din județul Olt. Cei care nu o poartă sunt pasibili de amenzi cuprinse între 500 de 2.500 de lei. La Piața Zahana, cea mai aglomerată zonă din Slatina, în timp ce unii au spus că nu știau că trebuie să poarte mască obligatoriu, alții au încercat să îi păcălească pe polițiști, purtând-o în mână, în buzunar, sub bărbie sau, mai nou, agățată de ureche.
06 Aug 2020