Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Explodează numărul cazurilor de COVID-19
28.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3042

Explozie a numărului cazurilor de Coronavirus în județul Olt. Dacă vineri erau înregistrate 186 de persoane pozitive, astăzi numărul lor a ajuns la 223. Printre ultimii pacienți confirmați se află și un pompier din Scornicești, împreună cu familia lui. Niciunul dintre membrii familiei nu prezintă simptome de Covid-19. Toate cazurile confirmate recent se află sub supravegherea medicilor.


A crescut alarmant numărul cazurilor de coronavirus în județul Olt. De vineri și până astăzi au fost raportate, atenție, aproape 40 de noi cazuri. Printre ultimii confirmați se află și un pompier din Scornicești. Acesta s-a infectat de la soacra sa, care lucrează la o fabrică de confecții textile din oraș, unde a izbucnit recent un focar.
În urma testării, toți cei cinci membri ai familiei au fost declarați pozitivi, respectiv: soția și copilul pompierului, dar și socrul acestuia. Ei se află acum internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Pompierul lucrează pe autospeciala de stins incendii. Toți colegii cu care acesta a intrat în contact, respectiv 27 de pompieri, au fost testați ieri și astăzi. Ei așteaptă în autoizolare rezultatele, care vor veni începând de mâine. Ultimele patru cazuri sunt doi pacienți internați în spital și doi contacți în focarul de la Spitalul din Corabia.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE