Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
COVID-19: transmiterea comunitară ia amploare
26.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1649

Șapte noi îmbolnăviri de COVID-19 au fost raportate, astăzi, în județul Olt. Două asistente de la Ambulanța Corabia și una de la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului din Caracal se află printre cei confirmați în ultimele 24 de ore. Alte patru cazuri s-au prezentat la Spitalul din Slatina cu simptomatologie specifică, iar autoritățile spun că este vorba despre o transmitere comunitară. Astfel, numărul îmbolnăvirilor în Olt a ajuns la 186.


Încă șapte cazuri de Coronavirus în județul Olt. Au fost raportate noi îmbolnăviri la Corabia și Caracal. La Ambulanța din Corabia sunt confirmate două asistente medicale, iar la Spitalul municipal Caracal – Unitatea de Primiri Urgențe, încă o asistentă.
Celelalte patru cazuri sunt pacienți, care au prezentat simptome pentru COVID-19. S-au prezentat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, iar testul a ieșit pozitiv. Autoritățile spun că este vorba despre o transmitere comunitară. În fiecare zi, sunt raportate astfel de cazuri, iar pacienții au vârsta peste 35 de ani.
În județul Olt sunt înregistrate în total 186 de cazuri de coronavirus și 10 decese.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE