Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 10 cazuri noi de COVID-19
25.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2695

181 de cazuri de coronavirus în județul Olt, cu 10 noi îmbolnăviri în ultimele 24 de ore. Este raportarea oficială, trasmisă, astăzi, de autorități. Printre cazurile recent confirmate se află două asistente medicale de la Caracal și Slatina și un angajat de la o croitorie din Scornicești.


O nouă creștere a îmbolnăvirilor de Coronavirus în județul Olt. Dacă ieri erau confirmate 171 de cazuri, astăzi, numărul lor a ajuns la 181. S-a extins focarul de la Spitalul din Corabia, unde mai multe cadre medicale au fost infectate. Astăzi a fost confirmat încă un contact al acestora. De asemenea, a crescut numărul îmbolnăvirilor și la Spitalul din Caracal, unitate medicală suport pentru tratarea pacienților cu coronavirus. O altă asistentă, dar și doi contați ai celei confirmate ieri au fost declarați pozitivi.
Conducerea unității medicale a dispus testarea întregului personal de la UPU Caracal, dar și a medicilor de pe secțiile spitalului, care au fost chemați la Urgențe pentru a consulta pacienți.
Iar coronavirusul amenință și orașul Scornicești. Astăzi a fost confirmat pozitiv un angajat al fabricii de confecții textile din localitate. El a fost luat de la serviciu de o ambulanță echipată special pentru transportul celor cu COVID-19, fiind internat la Spitalul din Slatina.
Tot astăzi, un alt caz a apărut și la Spitalul Județean de Urgență Slatina. O asistentă de la Secția ORL a fost confirmată, după ce la revenirea din concediu medical a fost testată pentru COVID-19.
Ceilalți 5 pacienți s-au prezentat la Spitalul din Slatina cu simptome, iar în urma testării au fost confirmați.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE