Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Coronavirus: Noi cazuri la Spitalul Corabia
24.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2085

Se extinde focarul de coronavirus de la Spitalul orășenesc Corabia. Doi medici, o infirmieră și un contact al infirmierei decedate au fost confirmați cu noul coronavirus. Un alt cadru medical, tot o asistentă, a fost depistată pozitiv, astăzi, și la Spitalul municipal Caracal. Numărul total al celor infectați în județul Olt a ajuns la 171.


171 de cazuri de Coronavirus în Olt, cu cinci noi îmbolnăviri. Este raportarea oficială făcută, astăzi, de autorități. În focarul de la Spitalul Corabia au mai apărut încă patru persoane infectate: doi medici, o infirmieră și un contact de familie al infirmierei care a decedat, duminică, din cauza coronavirusului.
Alte peste 20 de probe au fost recoltate de la cei care au intrat în contact cu personalul medical de la Spitalul din Corabia.
Tot astăzi a fost raportat un caz de îmbolnăvire și la Spitalul municipal Caracal. O asistentă de la Unitatea de Primire Urgențe este pe lista celor confirmați cu virusul Sars-Cov-2. Și aici au fost recoltate probe, atât de la pacienți, cât și de la colegii de la UPU, care au intrat în contact cu asistenta.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE