Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 166 de pacienți cu COVID-19
23.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 879

Alte trei cazuri de Covid 19 au fost confirmate, în ultimele 24 de ore, în județul Olt. Doi sunt contacți de familie ai cazurilor confirmate anterior, iar cea de-a treia o persoană s-a prezentat la o clinică privată cu simptomatologie specifică. Astfel, numărul celor infectați cu virusul Sars-Cov-2 ajunge la 166.


Un nou bilanț al cazurilor de Coronavirus în județul Olt. 166 de persoane este ultima cifră raportată, astăzi, de autorități, cu trei cazuri noi. Doi sunt rude ale unor pacienți confirmați zilele trecute, iar celălalt este o persoană care s-a prezentat la o unitate medicală particulară, pentru testare, cu simptome specifice Covid-19.
Toți trei au fost internați și se află sub supraveghere medicală de specialitate.
Cel mai mare număr de persoane infectate, în ultima săptămână, în județul Olt, a fost înregistrat la Spitalul din Corabia, unde șase asistente și două infirmiere au fost confirmate pozitiv. Una dintre infirmiere, prima confirmată, a decedat duminică. A fost al zecelea deces înregistrat în Olt, din cauza coronavirusului.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020