Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt:163 de pacienți cu COVID-19
22.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1955

Este focar de COVID-19 la Spitalul din Corabia. Opt asistente și infirmiere au fost depistate cu coronavirus, în ultimele zile. Prima infectată a fost o infirmieră, care a și decedat duminică. Și la Spitalul din Slatina au mai fost confirmați doi pacienți cu COVID-19: un copil de 12 ani și un bărbat de 70 de ani.


Numărul celor cu Coronavirus în județul Olt a ajuns la 163, iar cel al deceselor, la 10. Este o nouă creștere raportată de autorități, care se tem că situația va deveni și mai gravă, având în vedere numărul tot mai mare al celor infectați în ultima perioadă.
Cel mai mare număr de persoane infectate cu COVID-19 este la Spitalul din Corabia. În week-end, acolo au fost confirmate o infirmieră și patru asistente medicale. Duminică, infirmiera a și decedat.
De asemenea, în ultimele 24 de ore, alte două asistente și o infirmieră, tot de la Spitalul din Corabia, au fost confirmate cu noul Coronavirus.
Iar la numărul celor infectați se adaugă alți doi pacienți, internați la Spitalul Județean de Urgență Slatina.
Un copil de 12 ani, internat la Chirurgie Infantilă cu o fractură la picior și un bărbat de 70 de ani internat la Urologie sunt ultimii depistați cu virusul Sars-Cov-2. Unitatea medicală testează toți pacienții care sunt internați, pentru a preveni apariția unor eventuale focare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020