Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Olt: 149 de pacienți cu COVID-19
19.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2635

Crește alarmant numărul cazurilor de Coronavirus în județul Olt. După ultimul caz confirmat, cel al femeii care a născut la Spitalul din Slatina, iar ulterior a fost depistată pozitiv, alte șapte au fost raportate astăzi. Printre pacienți se află un elev, dar și un angajat al fabricii de anvelope și mama acestuia.


Creștere alarmantă a numărului de cazuri de COVID-19, în Olt. Dacă ieri erau raportate 141 de cazuri, astăzi numărul lor a ajuns la 149, cu opt noi îmbolnăviri. Printre cei confirmați se află un elev, absolvent al Liceului „Petre Pandrea“ din Balș. El a fost ultima dată la școală pe 3 iunie, dar a participat și la festivitățile de final de an, care s-au desfășurat în curtea unității de învățământ. De fiecare dată a purtat mască de protecție, a păstrat distanța de siguranță și nu există pericol de infectare al colegilor băiatului, spun reprezentanții unității școlare din Balș.
Un alt pacient confirmat este un angajat al fabricii de anvelope din Slatina, care a infectat-o și pe mama sa. În cazul celor doi, sursa de îmbolnăvire este o fabrică de confecții textile din Slatina, cu aproximativ 200 de angajați, unde lucrează soția bărbatului, confirmată și ea, zilele trecute.
Tot contacți ai unor angajați ai fabricii de textile mai sunt alți trei pacienți, depistați în ultimele 24 de ore. Iar rândurile celor infectați să îngroașă cu alte două cazuri: o femeie internată la Spitalul Slatina pe 16 iunie și soțul bătrânei de 70 de ani, care a decedat zilele trecute, din cauza COVID-19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020