Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Medic infecționist: pericolul de îmbolnăvire, tot mai mare!
18.06.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2110

Crește alarmant numărul cazurilor de Coronavirus, iar medicii infecționiști sunt îngrijorați. Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicul Marius Ionescu trage un semnal de alarmă: masca de protecție este obligatorie și salvatoare, în același timp, și trebuie purtată chiar și afară. Altfel, riscăm să ne îmbolnăvim cu toții.


Pericolul îmbolnăvirii de coronavirus nu a trecut! Ba, mai mult, este și mai mare după ridicarea stării de urgență. Relaxarea i-a făcut pe unii să uite complet de protecția împotriva virusului Sars-Cov-2 și, prin urmare, s-au îmbolnăvit. Astfel, în ultima perioadă a crescut numărul celor depistați cu noul coronavirus, iar dacă nu ne protejăm, va veni un nou val de îmbolnăviri.
Șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, medicul Marius Ionescu, a vorbit, astăzi, cu o echipă Olt tv, despre acesată situație.
De asemenea, șeful Secției de Boli Infecțioase de la Spitalul din Slatina crede că este nevoie și de o mai mare implicare din partea forțelor de ordine.
Și în județul Olt, ca și la nivel național, numărul cazurilor de coronavirus a început să crească, în ultima perioadă.
Febra, tusea și durerea în gât sunt primele simptome ale COVID-19. Medicii infecționiști spun că simptomele nu trebuie ignorate, iar cei care au aceste semne de boală trebuie să se prezinte imediat la spital.
Printre pacienții confirmați sunt și persoane asimptomatice, însă în număr mult mai mic. În majoritatea cazurilor depistate, pacienții au prezentat simptomatologie specifică pentru COVID-19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020