Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Laboratorul COVID, funcțional la Slatina
18.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 328

Laboratorul de testare COVID-19, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, este, de astăzi, funcțional. El va realiza 196 de teste pe zi, iar rezultatele vor fi gata în câteva ore. Echipamentele au fost achiziționate de Consiliul Județean Olt și va putea fi folosit și pentru depistarea altor tipuri de infecții.


Laboratorul pentru testarea COVID-19, amplasat recent în curtea Spitalului Județean de Urgență Slatina, a devenit, de astăzi, funcțional. Anunțul a fost făcut de managerul Spitalului, Cătălin Rotea.

„Spitalul Județean de Urgență Slatina are, începând de astăzi, toate echipamentele care alcătuiesc Laboratorul Modular de Biologie Moleculară. Acestea au fost instalate și sunt funcționale. Urmează o scurtă perioadă de autorizare și instruire a personalului care deservește laboratorul. Capacitatea de testare este de 196 de teste/zi, valoarea totală a investiției fiind de 1,05 milioane lei, asigurată din bugetul Consiliului Județean Olt“, a scris managerul Spitalului Slatina, pe pagina sa de Facebook.
Laboratorul pentru testarea COVID 19 este unul performant și va putea fi folosit în continuare de Spitalul Slatina, pentru depistarea altor tipuri de infecții. El funcționează în curtea unității medicale, cu circuite separate pentru recepționarea probelor și toate măsurile de protecție pentru personalul care îl va deservi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE