Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Cabinetele stomatologice, asaltate de clienți
13.05.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 222

Redeschiderea cabinetelor stomatologice este așteptată de foarte multe persoane cu probleme ale danturii. După două luni în care acestea au fost închise și au funcționat doar serviciile de urgență, vor trata din nou pacienți începând de vineri, 15 mai. Programările au început deja, iar medicii anunță că vor fi aplicate măsuri speciale, pentru prevenirea îmbolnăvirii de Covid-19.


De vineri, 15 mai, toate cabinetele stomatologice din țară vor fi redeschise, după ce timp de două luni nu au mai funcționat din cauza pandemiei de coronavirus. Momentul este unul mult așteptat, iar pacienții care au nevoie de astfel de servicii medicale și-au făcut deja programare. Vor fi luate însă măsuri stricte de igienă, iar masca va fi obligatorie în cabinet, unde nu va mai intra mai mult de un pacient.
Programările se vor face telefonic, la fel și triajul pacienților.
Iar programările au început deja de câteva zile. Oameni cu diferite probleme stomatologice au sunat din timp, pentru a se asigura că vor beneficia de servicii medicale în perioada următoare.
Tot de vineri se vor redeschide și frizeriile și saloanele de înfrumusețare și aici numărul programărilor fiind destul de mare.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE