Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Rotea, apel către pacienți: „Fiți sinceri cu medicii!
02.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1026

„Fiți sinceri cu medicii! Pentru că doar așa puteți să vă salvați pe dumneavoastră, dar și pe toți cei cu care intrați în contact“. Este apelul managerului Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, către toți cetățenii județului Olt, pe care îi roagă să comunice personalului medical tot ce trebuie să știe atunci când ajung la spital. Dacă pacienții ascund faptul că au intrat în contact cu persoane suspecte sau bolnave de coronavirus, se poate ajunge foarte ușor la o contaminare în masă a tuturor pacienților și a personalului sanitar.


Apel impresionant al managerului Spitalului Județean de Urgență Slatina, Cătălin Rotea, către toți cetățenii județului Olt. Acesta îi roagă fie sinceri atunci când ajung la spital și să le comunice medicilor dacă au intrat în contact cu persoane suspecte. Doar în acest fel poate fi evitată o contaminare a personalului medical și, implicit, a altor pacienți.
Totodată, managerul Spitalului Județean le transmite pacienților să aibă încredere în continuare în unitatea medicală și în medicii care lucrează aici. Prin echipamentele de înaltă protecție pe care le-a achiziționat conducerea unității medicale, sunt protejați pacienții, dar și medicii, pentru evitarea pericolului de îmbolnăvire.
Triajul epidemiologic al tuturor pacienților are loc în curtea Spitalului Județean de Urgență, unde sunt amplasate două corturi, pentru copii și adulți. Aici, pacienții sunt întrebați dacă au călătorit în străinătate, dacă au intrat în contact cu persoane suspecte sau infectate și ce simptome prezintă. Cei cu infecții respiratorii sunt investigați în spații separate și internați de regulă în secția de Boli Infecțioase, până la sosirea rezultatului testului pentru Covid-19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE