Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Opt cazuri de coronavirus în Olt
02.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 4550

Încă un caz de coronavirus a fost confirmat în județul Olt, cel de-al 8-lea. Este vorba despre mama copilului de un an și două luni, care a fost transferat la București, după ce a fost confirmat cu COVID-19, la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Județul Olt este pe locul 37 la nivel național, ca număr de cazuri.


După ce luni, un copil de un an și două luni, din Slatina, a fost confirmat cu coronavirus, astăzi a fost diagnosticată și mama sa cu Covid-19. Femeia în vârstă de 22 de ani, a fost internată inițial împreună cu copilul la Spitalul Județean de Urgență Slatina, după ce acesta prezenta simptome de boală. După primirea testului, minorul însoțit de mamă au fost transferați la Institutul de Boli Infecțioase Matei Balș din București. Ambii se află acum sub tratament de specialitate. Familia se întorsese recent din Anglia. Autoritățile spun că nu a intrat în contact cu alte persoane și se afla în izolare la domiciliu.
În total, în Olt sunt 8 cazuri de coronavirus. Dintre acestea un caz a fost declarat “vindecat” și externat din unitatea sanitară. Județul nostru este unul dintre cele mai sigure din România, fiind situat pe locul 37, din 42, ca număr de cazuri confirmate cu noul coronavirus.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE