Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina, siguranță pentru medici și pacienți
01.04.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3438

Spitalul Județean de Urgență Slatina este pregătit să trateze suspecții, dar și bolnavii de Coronavirus. Unitatea medicală are amenajate două corpuri de clădire separate pentru aceste cazuri, iar triajul și traseul pacienților este unul bine stabilit. În siguranță sunt și ceilalți bolnavi, care sunt tratați de diferite boli în restul secțiilor, ei fiind ținuți la distanță de suspecții de COVID -19.


Cu spații de tratament și izolare bine stabilite, cu două corpuri de clădire separate, destinate cazurilor suspecte și celor confirmate, cu echipamente medicale de înaltă protecție, Spitalul Județean de Urgență Slatina este pregătit de lupta cu virusul care se răspândește tot mai mult. Iar personalul medical este bine protejat, pentru evitarea pericolului de infectare. De asemenea, a fost stabilit un traseu al pacienților suspecți sau infectați cu noul virus, iar triajul se face cu maximă atenție și respectarea tuturor normelor de protecție.
Managerul Cătălin Rotea spune că, în prezent, Spitalul din Slatina este unul sigur, pentru că există fluxuri și dispozitive clare, care să limiteze la maximum o eventuală infectare a cadrelor medicale. Pe lângă dezinfectați și echipamente de protecție, unitatea medicală are deja o parte din dotările necesare pentru tratarea bolnavilor cu COVID-19, iar altele vor ajunge în perioada imediat următoare. Este vorba despre echipamente pentru tratarea pacienților cu forme ușoare, medii și chiar grave de coronavirus.
De asemenea, în siguranță sunt și restul pacienților, care sunt tratați în continuare de diferite afecțiuni grave, la Spitalul din Slatina. Aceștia nu intră în contact cu suspecții de coronavirus și sunt cazați în spații igienizate și ferite de pericolul care ne paște pe toți.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE