Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Policlinica Spitalului Slatina, redeschisă pentru urgențe
26.03.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 532

În timp ce România se confruntă cu o criză fără precedent, generată pe de o parte de răspândirea COVI-19, iar pe de altă parte de incompetența autorităților centrale, la Slatina tot e sub control. Conducerea Spitalului Județean a decis să redeschisă ambulatoriul, de astăzi, pentru bolnavii care au nevoie urgentă de îngrijiri medicale.


În timp ce, la nivel national, ce confruntăm cu o situație critică, generată de demisia Ministrului Sănătății, în plină epidemie de coronavirus, managerul Spitalului Slatina, Cătălin Rotea, găsește soluții pentru a veni în sprijinul cetățenilor. Oamenii au nevoie în continuare de servicii medicale, mai ales că, în aceste momente, sănătatea este cea mai importantă. De aceea, policlinica Spitalului Județean Slatina s-a redeschis, începând de astăzi, 26 martie, ora 8:00, pentru a asigura tratamente urgente și nevoi cornice pentru patru specialități. Conducerea unității medicale vine astfel în sprijinul cetățenilor județului Olt, îngrijorați că nu vor mai beneficia de serviciile medicale clinice și reorganizează programul. Astfel, s-a stabilit deschiderea cabinetelor medicale care presupun terapie continuă, după cum urmează:


1.ONCOLOGIE MEDICALĂ pentru tratament antialgic și chimioterapic specific, cu următorul program:
de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 16:00;

2.DIABET pentru insulinoterapie de substituție, Rp, SM, cu următorul program:
de Luni până Vineri, în intervalul orar: 8:00 – 14:00 și 14:00 – 18:00;

 

 

 

3. Pacienții cu urgențe oftalmologice se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, pe fluxul normal de triaj, urmând a fi chemat de acasă medicul de gardă, care va efectua intervenția pe secția de oftalmologie.

4. Pacienții care au nevoie de tratament citostatic de urgență (…) se vor prezenta la Unitatea de Primiri Urgențe, unde li se face triajul și vor fi direcționați fie pe secția abilitată, fie în sala de mici intervenții chirurgicale, din Unitatea de Primiri Urgențe.


Programările în Ambulatoriu vor fi făcute prin recepție, telefonic, la numărul 0349. 911, de Luni până Vineri, în intervalul orar 8:00 – 19:00 sau online.
Ambulatoriului de Specialitate al Spitalului Județean de Urgență Slatina a fost închis pe 23 martie, în contextul limitării răspândirii COVID 19.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020