Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinul antigripal poate deveni un pericol
13.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 628

Epidemia de gripă a băgat spaima în oameni. Întrucât stocul de vaccinul antigripal este pe terminate, iar unele farmacii au epuizat și ele produsul biologic, sunt persoane care îl comandă pe internet. Este o decizie greșită, care vă pune în pericol, spun medicii. Păstrat în condiții improprii, serul poate provoca alergii severe.


Nu cumpărați vaccinul antigripal de pe internet! Este semnalul de alarmă pe care îl trag medicii slătineni, după ce mai multe persoane au comandat produsul în acest fel. Fie că nu l-au mai găsit la medicii de familie sau la farmacii, ori pentru că prețul li s-a părut unul prea mare, mulți l-au achiziționat on-line. Între 40 și 200 de lei costă o doză de vaccin antigripal, pe internet. Medicii atrag însă atenția asupra pericolului la care se expun.
Vaccinul anitigripal este ținut în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt, până când medicii vin să îl ridice, fiind transportat într-un recipient special. Apoi, se păstrează în frigider, la temperatura potrivită.
Dacă stă mai mult de 30 de minute afară, la peste 20 de grade, vaccinul antigripal îşi pierde din proprietăţi. Poate da, astfel, alergii severe, avertizează cadrele medicale. Așadar, produsul poate fi procurat numai din cabinetele medicilor de familie sau din farmacii.
 

vaccin antigripal pericol vanzare pe internet
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Slatina: Semafoare inteligente în marile intersecții

Primăria Slatina a accesat fonduri europene pentru implementarea unor proiecte ce fac parte din sistemul integrat de management al traficului și mobilității urbane. Montarea unor semafoare inteligente în marile intersecții este unul dintre acestea. Noile semafoare vor fluidiza traficul și vor garanta siguranța rutieră a conducătorilor auto și a pietonilor. Slătinenii spun că proiectul implementat de municipalitate era mai mult decât necesar pentru că va scăpa orașul de aglomerația din trafic.
18 Sep 2020