Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Vaccinul antigripal poate deveni un pericol
13.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 412

Epidemia de gripă a băgat spaima în oameni. Întrucât stocul de vaccinul antigripal este pe terminate, iar unele farmacii au epuizat și ele produsul biologic, sunt persoane care îl comandă pe internet. Este o decizie greșită, care vă pune în pericol, spun medicii. Păstrat în condiții improprii, serul poate provoca alergii severe.


Nu cumpărați vaccinul antigripal de pe internet! Este semnalul de alarmă pe care îl trag medicii slătineni, după ce mai multe persoane au comandat produsul în acest fel. Fie că nu l-au mai găsit la medicii de familie sau la farmacii, ori pentru că prețul li s-a părut unul prea mare, mulți l-au achiziționat on-line. Între 40 și 200 de lei costă o doză de vaccin antigripal, pe internet. Medicii atrag însă atenția asupra pericolului la care se expun.
Vaccinul anitigripal este ținut în depozitul Direcției de Sănătate Publică Olt, până când medicii vin să îl ridice, fiind transportat într-un recipient special. Apoi, se păstrează în frigider, la temperatura potrivită.
Dacă stă mai mult de 30 de minute afară, la peste 20 de grade, vaccinul antigripal îşi pierde din proprietăţi. Poate da, astfel, alergii severe, avertizează cadrele medicale. Așadar, produsul poate fi procurat numai din cabinetele medicilor de familie sau din farmacii.
 

vaccin antigripal pericol vanzare pe internet
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Starea tehnică a mașinilor, la control

Zeci de mașini au fost controlate, astăzi, de polițiștii Biroului Rutier Slatina și de reprezentanții Registrului Auto Român. Aceștia au acționat în două localități din județ, unde au verificat starea tehnică a vehiculelor, încercând să prevină în acest fel accidentele de circulație. În doar câteva ore, au fost reținute mai multe certificate de înmatriculare și permise de conducere, iar șoferii au primit termen de remediere a problemelor găsite la mașini.
19 Feb 2020