Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Încă 30 de pacienți cu gripă în Olt
11.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1646

Crește alarmant numărul pacienților cu gripă în județul Olt. Alte 30 de cazuri au apărut numai în ultima săptămână, cele mai multe în rândul copiilor de grădiniță și a celor din ciclul primar. Alte patru persoane, care s-au întors luna aceasta din China, au fost monitorizate de reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt, de teama coronavirusului.


Ziua și alte noi cazuri de gripă sau viroze respiratorii. Este situația alarmantă privind numărul îmbolnăvirilor în această perioadă, în județul Olt. Numai în ultima săptămână, 30 de persoane au fost diagnosticate cu gripă, iar alte peste 2.500 cu infecții respiratorii și pneumonii.
Direcția de Sănătate Publică Olt monitorizează și persoanele întoarse din China, de teama noului coronavirus care a ucis sute de oameni. Patru persoane au fost supravegheate de DSP, ultimul caz fiind anunțat ieri.
Dintre cei patru chinezi monitorizați de DSP, unul singur mai este în atenția autorităților. În celelalte cazuri, perioada de incubație a trecut.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020