Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Trei chinezi, supravegheați de medicii olteni
07.02.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 3688

Autoritățile din Olt au fost în alertă, după ce trei chinezi s-au întors la începutul lunii februarie, iar doi au ajuns la Corabia și unul la Slatina. Aceștia au fost monitorizați în fiecare zi de medici, de teamă că ar putea avea coronavirus, boala care a ucis sute de persoane până în prezent. Doi dintre ei s-au mutat în județul Teleorman, iar medicii mai au în supraveghere persoana care locuiește în municipiul Slatina. Până astăzi, aceasta nu prezinta simptome de răceală.


A fost alertă maximă, timp de o săptămână, în județul Olt. Trei chinezi care au ajuns în Olt au pus autoritățile pe jar. De teama coronavirusului, care a ucis sute de persoane în China, reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt au monitorizat în fiecare zi starea de sănătate a acestora.
Pe 3 februarie, chinezii care locuiau la Corabia s-au mutat în localitatea Roșiorii de Vede. DSP Olt a informat DSP Teleorman, pentru preluarea monitorizării stării de sănătate a celor două persoane. Simptomele de care s-au temut medicii sunt: tuse, febră, greutate în respirație. Din fericire, cele două persoane sunt sănătoase și nu manifestă semne de boală, până în prezent. Astfel, în Olt mai este monitorizată o singură persoană de naționalitate chineză, cea care locuiește în Slatina. Până astăzi, nici aceasta nu avea simptome de răceală.
56 de persoane au murit duminică în provincia chineză Hubei din cauza infecției cu noul tip de coronavirus. Astfel, bilanțul epidemiei a ajuns la 361 de decese în această țară, relatează CNN.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Infernul din Italia, povestit de o olteancă

De aproape două luni, românii care locuiesc în zonele-focar de epidemie din Italia trec printr-un adevărat coșmar. Zilnic, află că o cunoștință este contaminată sau că un vecin a murit, iar spaima și nesiguranța au pus stăpânire pe sufletele lor. O olteancă ce trăiește în locurile greu încercate de nemilosul virus, ne vorbește astăzi despre experiența ei în izolare la domiciliu și ne atrage atenția că este foarte important să respectăm regulile impuse de autorități, dacă nu vrem să ajungem în situația cumplită în care a ajuns Italia.
01 Apr 2020