Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Gripa lovește în rândul copiilor
27.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 7325

Este alertă în școlile și grădinițele din Slatina, după ce trei copii au fost diagnosticați cu gripă, iar alți peste zece sunt suspecți de această boală. Direcția de Sănătate Publică Olt a transmis măsuri suplimentare la toate unitățile de învățământ, pentru evitarea răspândirii virusului.


Patru cazuri de gripă confirmate și alte peste zece suspiciuni. Este ultima situație transmisă, astăzi, de Direcția de Sănătate Publică Olt, referitoare evoluția acestei boli în rândul oltenilor. Au fost luate deja măsuri în școli și grădinițe, unde au fost sporite regulile de igienă, iar copiii sunt atent supravegheați de cadrele medicale.
Situația este alarmantă întrucât toți cei diagnosticați cu gripă, dar și cei suspecți, sunt copii, fie de la grădiniță, fie de la școală. Vaccinul antigripal se găsește în continuare la medicii de familie, iar DSP Olt recomandă imunizarea, întrucât toți cei care s-au îmbolnăvit până în prezent nu sunt vaccinați.
Copiii care prezintă semne de răceală nu mai sunt primiți în colectivitate, iar părinții sunt rugați să îi țină acasă. De teama gripei, astăzi, mulți părinți nu și-au mai lăsat copiii la școală.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Tânără de 18 ani, ucisă pe trecere

Sfârșit tragic pentru o tânără de 18 ani, din localitatea Coteana. Ea și-a pierdut viața, seara trecută, după ce a fost lovită de o mașină, chiar pe trecerea de pietoni. Șoferul le-a spus polițiștilor că nu avea viteză mare și a observat-o târziu pe tânăra care se angajase în traversare. Medicii și paramedicii de la SMURD au resuscitat-o timp de o oră, în speranța că o pot salva victima. Din păcate, nu au mai putut face nimic pentru ea.
18 Feb 2020

Olteni „săltați” pentru furturi în Franța

Mai multe persoane din Slatina și Caracal sunt implicate într-o grupare infracțională, care ar fi cauzat un prejudiciu de aproximativ un milion de euro, prin furturi de componente de la locomotive, pe teritoriul Franței. În rețea sunt implicate persoane din mai multe județe din țară, iar polițiștii au descins, ieri, la locuințele lor. În total, în România și Franța, au fost arestați 10 suspecți, iar alte trei au fost plasați sub control judiciar.
13 Feb 2020