Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alți trei copii, suspecți de gripă
22.01.2020
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 2697

Încă trei copii sunt suspecți de gripă, în județul Olt. Este vorba despre 2 elevi și un preșcolar de la trei unități din municipiul Slatina, care au fost depistați pozitiv la testele rapide, efectuate la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Copiii nu a fost internați, ci urmează tratament acasă. Ieri, un alt școlar a fost depistat cu gripă.


Noi suspiciuni de gripă, în județul Olt. După ce, ieri, un elev de la Școala „George Poboran“ din Slatina a fost depistat pozitiv la testul rapid pentru gripă, astăzi, încă trei copii au primit același rezultat. Este vorba despre doi elevi: unul tot de la „Poboran“, iar celălalt de la Școala „Eugen Ionescu“ și un preșcolar de la Grădinița nr.7.
Reprezentanții Direcției de Sănătate Publică Olt așteaptă rezultatele analizelor trimise la Institutul Cantacuzino din București, care vor confirma sau infirma diagnosticul de gripă.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Azi la școală, mâine în online

Scenariile de funcționare a școlilor din județul Olt seamănă mai mult cu un semafor de trafic. De la verde la galben sau chiar la roșu, mai multe unități de învățământ deja și-au schimbat modul de desfășurare a orelor de curs, și asta, doar după prima săptămână de școală. Potrivit Inspectoratului Școlar Județean Olt, la momentul actual există mai multe cadre didactice, dar și elevi, care sunt infectați cu virusul SARS COV-2.
21 Sep 2020

Asfaltarea barajului Olt, în linie dreaptă

Ruta de ocolire a Podului Olt, cea care asigură legătura între Slatina și Slătioara, va fi asfaltată complet. Președintele Consiliului Județean Olt, alături de primarul Slatinei, Emil Moț, și cel al comunei Slătioara au făcut front comun pentru a transforma acest proiect de infrastructură în realitate. Până în acest moment, tronsonul este asfaltat doar pe jumătate, mai exact, până la limita teritorială dintre cele două localități.
17 Sep 2020