Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Ambulanțe noi în Olt
21.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 712

Ambulanțe noi pentru județul Olt. Șase autosanitare de tip B2 au ajuns, zilele trecute, la Serviciul de Ambulanță Olt, ele urmând să fie distribuite la mai multe stații. Era nevoie de noile mașini, întrucât parcul auto al Ambulanței este învechit, spun reprezentanții serviciului. Mai mult, au existat situații în care salvările s-au stricat pe drum cu pacienții în ele.


S-a înnoit parcul auto al Serviciului Județean de Ambulanță Olt. Zilele trecute, la sediul central au ajuns șase autosanitare, care vor înlocui mașinile vechi și uzate de la Slatina și din alte localități. Noile salvări au dotări moderne, iar ambulanțierii spun că era mare nevoie de acestea.
Ambulanțele vor fi distribuite în tot județul. Fiecare substație are nevoie de autospeciale noi, întrucât vechile salvări sunt depășite și au mulți kilometri la bord.
Reprezentanții Ambulanței Olt spun că au existat și situații când, din cauza vechimii, autosanitarele s-au defectat cu pacienții în ele, în drum spre spital.
În ultimii doi ani, Ambulanța Olt a primit mai multe autosanitare noi de la Ministerul Sănătății, urmând ca înnoirea parcului auto să continue.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE