Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
UPU Pediatrie la Slatina, de anul viitor
16.10.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1909

Spitalul Județean de Urgență Slatina va avea, în sfârșit, Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie. Demersurile pentru înființarea noului serviciu au început deja, iar acesta ar putea deveni funcțional la începutul anului viitor. Asaltați de solicitări, atât la camera de gardă, cât și pe secție, medicii pediatri, care solicită de mai mulți ani Urgențe la Pediatrie, spun că nu vor mai fi nevoiți să fugă dintr-o parte în alta. Totodată, copiii nu vor mai aștepta cu orele pentru a fi consultați, așa cum se întâmplă în prezent.


Biroul de internări pentru Secția Pediatrie a Spitalului Județean de Urgență Slatina se află printre cele mai solicitate servicii din cadrul unității medicale. Aproape la orice oră din zi sau din noapte, aici așteaptă la ușă părinți cu copiii în brațe. Pentru a evita aglomerația, în perioadele de vârf, au fost stabilite câte două linii de gardă, adică un medic să lucreze pe secție, iar celălalt la cabinetul de internări. Chiar și așa problema tot nu a fost rezolvată. Reprezentanții unității medicale spun că în curând Spitalul Slatina va avea Unitate de Primiri Urgențe la Pediatrie.

Șefa Secției de Pediatrie, medicul Daniela Safta, spune că a solicitat de mai mulți ani înființarea acestui serviciu de care spitalul are mare nevoie.
Nu puține sunt cazurile în care părinții au făcut scandal la camera de gardă, după ce au așteptat chiar și două ore ca medicul să coboare de pe secție.
Pentru început, spitalul va avea doi medici specialiști pentru UPU Pediatrie, după care vor mai fi angajați alți doi.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE