Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Aparat de radiologie modern la Spitalul Slatina
23.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 504

Spitalul Slatina are încă un aparat de radiologie modern. Acesta a fost pus, ieri, în funcțiune și se află la etajul 1 din Blocul Medical. Noul echipament a fost achiziționat de Consiliul Județean, pentru a veni în sprijinul pacienților internați în secțiile de aici, și care, până acum, erau nevoiți să meargă la investigații într-o altă clădire, cea din Corpul Central, unde era foarte mare aglomerație.


Investiție modernă și eficientă la Spitalul din Slatina. Unitatea medicală are un nou aparat de radiologie și imagistică medicală. Acesta funcționează, de ieri, în Corpul Medical al Spitalului. Astfel, pacienții internați pe secțiile din această clădire nu mai sunt nevoiți să meargă într-un alt imobil, pentru investigații, așa cum se întâmpla până acum, adică în Corpul Central, unde era și foarte aglomerat. Noua achiziție făcută de
de Consiliul Județean a costat 15 miliarde de lei vechi.
Ieri au fost făcute primele radiografii cu noul echipament. Atât pacienții, cât și personalul medical sunt mulțumiți că nu mai trebuie să se mute dintr-o clădire în alta, ci doar coboară câteva etaje.
Pe lângă aparatul de radiologie din Blocul Medical, Spitalul din Slatina mai are alte patru astfel de aparate. Două funcționează în Corpul Central, iar alte două în ambulatoriul spitalului. Investițiile în aparatură mediclă vor continua la Spitalul Slatina, spun reprezenții Consiliului Județean Olt.
 

aparat de radiologie slatina clădirea medicală
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE