Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Spitalul Slatina, noi proiecte gata de start
23.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 290

Finalizarea lucrărilor în clădirea de la Medicală, reabilitarea ultimelor patru etaje din Corpul Materno-Infantil, reabilitarea a două etaje de la Secția din Scornicești. Sunt următoarele proiecte pe care Consiliul Județean Olt le finanțează pentru Spitalul Județean de Urgență Slatina. Iar investițiile nu se opresc aici. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, spune că va continua să aloce fonduri până când întreg Spitalul Slatina va fi la standarde europene.


După modernizarea Secției de Oncologie de la Spitalul Județean de Urgență Slatina și restul secțiilor din Clădirea Medicală vor intra în reabilitare. Muncitorii s-au mutat deja la etajul 4, unde este Secția de Medicină Internă, și lucreză la renovarea și dotarea acesteia.

Următorul proiect pentru Spitalul Slatina este cel de modernizare a corpului central, unde vor începe în curând lucrările

Clădirile reabilitate și modernizate pe interior vor beneficia și de refacerea fațadelor.

Lucrări ample vor începe și la Secția de Pneumoftiziologie din Scornicești, unitate care aparține de Spitalul din Slatina.

În perioada următoare vor fi reabilitate și cele patru etaje din Blocul Materno-Infantil, banii fiind alocați tot de Consiliul Județean. Exteriorul acestei clădiri, dar și al celorlalte imobile din incinta unității medicale vor fi refăcute cu ajutorul fondurilor europene.  

proiecte Spitalul Județean Slatina lucrări
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE