Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Secție de Oncologie modernă la Slatina
22.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 1033

Spitalul Slatina are acum o secție de Oncologie modernă. Întreg etajul a fost complet reabilitat și dotat cu mobilier nou, iar saloanele au tot necesarul pentru tratarea pacienților în cele mai bune condiții. Astăzi a avut loc vizita de lucru a autorităților, la finalizarea lucrărilor. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, au mers să vadă cum arată noua secție de Oncologie de la Spitalul Slatina.


S-au încheiat lucrările la Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, una dintre specialitățile medicale cu cea mai mare adresabilitate. Proiectul de modernizare a fost unul amplu, iar fondurile au fost alocate de Consiliul Județean si Ministerul Sănătății. Saloanele au fost complet modernizate, au toate dotările necesare și totul este nou. Ele vor fi date în folosință în câteva zile.

Fiecare salon are noptiere noi, aparate de aer condiționat, frigider și televizor. La fiecare pat există dispozitive de conectare la oxigen, pentru pacienții în stare gravă. Băile au fost și ele reabilitate, la fel și cabinetele medicilor și camera de gradă.

Consiliul Județean va continua să finanțeze investițiile în Spitalul Județean, până când întreaga unitate va fi complet modernizată.  

sectie oncologie Spitalul Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE