Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Secție de Oncologie modernă la Slatina
23.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 793

Spitalul Slatina are acum o secție de Oncologie modernă. Întreg etajul a fost complet reabilitat și dotat cu mobilier nou, iar saloanele au tot necesarul pentru tratarea pacienților în cele mai bune condiții. Astăzi a avut loc vizita de lucru a autorităților, la finalizarea lucrărilor. Președintele Consiliului Județean Olt, Marius Oprescu, împreună cu primarul Slatinei, Emil Moț, au mers să vadă cum arată noua secție de Oncologie de la Spitalul Slatina.


S-au încheiat lucrările la Secția Oncologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina, una dintre specialitățile medicale cu cea mai mare adresabilitate. Proiectul de modernizare a fost unul amplu, iar fondurile au fost alocate de Consiliul Județean si Ministerul Sănătății. Saloanele au fost complet modernizate, au toate dotările necesare și totul este nou. Ele vor fi date în folosință în câteva zile.

Fiecare salon are noptiere noi, aparate de aer condiționat, frigider și televizor. La fiecare pat există dispozitive de conectare la oxigen, pentru pacienții în stare gravă. Băile au fost și ele reabilitate, la fel și cabinetele medicilor și camera de gradă.

Consiliul Județean va continua să finanțeze investițiile în Spitalul Județean, până când întreaga unitate va fi complet modernizată.  

sectie oncologie Spitalul Slatina
DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE

Purtăm masca de protecție și afară!

Dacă în interior masca de protecție este obligatorie, afară rămâne la alegerea fiecăruia dacă o poartă sau nu. Cei mai mulți nu o poartă, fie pentru că este inconfortabilă, fie pentru că nu consideră că este necesar și aleg, mai degrabă, păstrarea distanței de siguranță. Nu este însă cea mai bună variantă, spun medicii infecționiști! Masca trebuie purtată și afară pentru că virusului poate fi transmis ușor chiar și cu păstrarea distanței de siguranță.
01 Iul 2020

Povestea din spatele unui copil de 10

Județul Olt a devenit o pepinieră a facultăților de renume din țară și din străinătate, prin minunații copii care reușesc să obțină performanțe școlare de excepție. Maria este un astfel de exemplu, după ce a luat 10 pe linie la toate materiile, inclusiv la BAC. Tânăra a făcut multe sacrificii, iar, ca o încununare a efortului depus, visul ei a devenit realitate, fiind deja admisă la Universitatea Politehnică din București.
03 Iul 2020