Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Alunițele în soare - pericol de cancer
19.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 121

Atenție la expunerea la soare! Un bronz frumos vă poate aduce probleme grave de sănătate, avertizează medicii. Alunițele de pe corp trebuie protejate de razele ultraviolete, pentru prevenirea cancerului. Medicii spun că, în ultimele săptămâni, la spital au ajuns persoane care s-au întors de la mare cu alunițele de pe corp modificate, iar în unele cazuri a fost nevoie de intervenție chirurgicală.


Bronzul este frumos, dar trebuie dobândit cu grijă. Medicii chirurgi de la Spitalul Județean de Urgență Slatina avertizează că expunerea la soare poate fi foarte periculoasă, pentru cei cu pielea albă și multe alunițe pe corp.
La orice modificare a unei alunițe de pe corp, pacientul trebuie să se prezinte la spital. Nu este recomandat să încerce să aplice vreun tratament acasă.
În ultima perioadă, mai multe persoane au ajuns la Spitalul din Slatina direct de la mare, acuzând modificări ale alunițelor. În unele cazuri a fost nevoie de intervenție chirurgicală.
Îmbucurător este că printre pacienții care au avut probleme cu alunițele din cauza soarelui nu se află copii. Chiar și așa, medicii recomandă părinților să îi ferească pe cei mici de razele ultraviolete. Folosirea cremelor de protecție solară este obligatorie.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Supermarket din Slatina, cu produse expirate

Alimente expirate, printre care și sute de ouă descoperite într-un supermarket din Slatina, dar și zeci de kilograme de brânzeturi și lactate vândute în condiții necorespunzătoare, în piețe sau în apropierea lor. Sunt produse retrase de la comercializare de inspectorii DSVSA Olt în urma controalelor efectuate în această perioadă. Aproximativ 60.000 de lei este valoarea totală a sancțiunilor aplicate celor care au încălcat legea.
21 Aug 2019