Secretariat/Anunțuri : 0349883199 || Redacție : 0349883144 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Val de solicitari pentru cardul european de sănătate
15.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 394

Cardul european de asigurări de sănătate este la mare căutare, în această perioadă. Mii de olteni care merg în concedii în străinătate îl solicită, pentru a se asigura că pot beneficia gratuit de îngrijiri medicale de urgență chiar și peste hotare. Atenție, însă, este vorba doar despre serviciile medicale în regim de urgență!


Cu ajutorul cardului european de sănătate, vacanța este mai sigură! În cazul în care o persoană aflată în concediu în străinătate are nevoie de îngrijiri medicale de urgență, le poate primi gratuit pe baza acestui document. Reprezentanții Casei de Asigurări de Sănătate Olt spun că vara se confruntă cu un val de solicitări pentru eliberarea cardului european.
Până anul acesta, cardul european era valabil un an de zile. Din 2019, perioada de valabilitate a crescut, iar tot mai mulți asigurați îl solicită.
Anul trecut, Casa de Asigurări de Sănătate a decontat servicii medicale, oferite prin cardul european, în valoare de peste trei milioane și jumătate de lei.
Cardul european poate fi solicitat de orice persoană asigurată, inclusiv pentru copiii până la vârsta de 18 ani. Documentul se eliberează pe baza unui formular completat la sediul CAS Olt, în câteva zile de la solicitare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

STIREA SAPTAMANII
Slatina 650
OLTTV LIVE