Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani insuficienți pentru Sănătate
10.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 64

Buget insuficient pentru Sănătate! Deși au cerut fonduri mai mari de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru plata serviciilor medicale, reprezentanții Casei de Sănătate Olt au primit aceeași bani ca și anul trecut, respectiv, 340 de milioane de lei. Prea puțin pentru a onora toate solicitările și listele de așteptare, care se întind chiar și pe cinci luni.


Se încheie contractarea pe anul 2019, privind bugetul alocat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, tuturor caselor județene din țară. CAS Olt a primit un buget mai mic față de cel solicitat, iar suma nu acoperă toate solicitările oltenilor, care mai au de așteptat pentru a putea face investigațiile necesare, sau pentru a primi dispozitivele medicale de care au nevoie, pentru a trăi.
Un buget mai mare ar fi rezolvat problema listelor de așteptare pentru investigații medicale urgente, cum sunt cele de computer tomograf.
În prezent, pentru dispozitivele medicale, cum sunt aparatele de oxigen, nu există listă de șateptare, însă fondurile tot nu ajung până la finalul anului, spun reprezentanții CAS Olt
Salvarea ar putea veni la rectificarea bugetară. Reprezentanții CAS Olt speră să primească o sumă mai mare, pentru a putea rezolva problemele pentru cel puțin jumătate din pacienții aflați pe listele de așteptare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019