Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Bani insuficienți pentru Sănătate
10.07.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 74

Buget insuficient pentru Sănătate! Deși au cerut fonduri mai mari de la Casa Națională de Asigurări de Sănătate pentru plata serviciilor medicale, reprezentanții Casei de Sănătate Olt au primit aceeași bani ca și anul trecut, respectiv, 340 de milioane de lei. Prea puțin pentru a onora toate solicitările și listele de așteptare, care se întind chiar și pe cinci luni.


Se încheie contractarea pe anul 2019, privind bugetul alocat de Casa Națională de Asigurări de Sănătate, tuturor caselor județene din țară. CAS Olt a primit un buget mai mic față de cel solicitat, iar suma nu acoperă toate solicitările oltenilor, care mai au de așteptat pentru a putea face investigațiile necesare, sau pentru a primi dispozitivele medicale de care au nevoie, pentru a trăi.
Un buget mai mare ar fi rezolvat problema listelor de așteptare pentru investigații medicale urgente, cum sunt cele de computer tomograf.
În prezent, pentru dispozitivele medicale, cum sunt aparatele de oxigen, nu există listă de șateptare, însă fondurile tot nu ajung până la finalul anului, spun reprezentanții CAS Olt
Salvarea ar putea veni la rectificarea bugetară. Reprezentanții CAS Olt speră să primească o sumă mai mare, pentru a putea rezolva problemele pentru cel puțin jumătate din pacienții aflați pe listele de așteptare.

 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

„Oltenia Wheels”, un spectacol auto de excepție

Mașini retro, de epocă, de curse, motoare puternice, scârțâituri de roți și multă adrenalină. Demonstrații spectaculoase de drift au avut loc, sâmbătă, în centrul municipiului Slatina. Sute de oameni de toate vârstele au venit să vadă momentul organizat în cadrul evenimentului „Oltenia Wheels“, aflat la prima ediție. Totul s-a desfășurat în bune condiții, iar spectatorii au spus că mai vor să vadă așa ceva la Slatina.
09 Sep 2019

Educație modernă la GPP Nr.5

Și grădinițele și-au început, astăzi, activitatea didactică. La Grădinița cu Program Prelungit nr. 5 din Slatina, micuții s-au întors cu emoții. Le-au revăzut cu drag pe doamnele educatoare, pe care le-au întâmpinat cu flori, și s-au bucurat de întâlnirea cu toți copiii întorși din vacanță. Este unitatea cu cele mai multe grădinițe în subordine, aici fiind pregătiți peste 300 de copii. Pentru ei, în ultima perioadă au avut loc mai multe investiții, care vor continua și anul acesta.
09 Sep 2019