Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Glicemia, monitorizată cu dispozitive noi
14.06.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 471

Lucrări ștințifice elaborate au fost prezentate și astăzi, în cea de-a doua parte, a „Zilelor Medicale Slătinene“. Una dintre temele alese a fost în domeniul diabetului zaharat, o boală tot mai des întâlnită la pacienți de toate vârstele. Medicul Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina, a vorbit despre acest subiect, prezentând ultimele noutăți în ceea ce privește monitorizarea glicemiei.


O temă de interes, o lucrare de excepție, un subiect important în domeniul Diabetului Zaharat, - „Sisteme de monitorizare continuă a glicemiei“ este subiectul uneia dintre temele dezbătute la „Zilele Medicale Slătinene“. Lucrarea a fost prezentată de medicului Andreea Rotaru, de la Spitalul Județean de Urgență Slatina. A ales acest subiect pentru că tot mai mulți pacienți îi adresează întrebări pe tema respectivă.
Monitorizarea continuă a glicemiei este modalitatea de a măsura și cunoaște în timp real, zi și noapte, nivelul glucozei din sânge. Medicul Andreea Rotaru a explicat cât de importantă este măsurarea glicemiei.
Alți medici au prezentat lucrări în specialitățile Dermatologie, Urologie, Chirurgie Generală și Toracică, Nefrologie, Oncologie și Obstetrică-Ginecologie. Cea de-a treia ediție a „Zilelor Medicale Slătinene“ a fost organizată de Spitalul Județean de Urgență Slatina și Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Evadat fugărit pe străzile Slatinei

Urmărire ca în filme pe străzile Slatinei. Nu cu mașina, ci pe jos. Un evadat care a fugit din spital a fost prins de un polițist local, după ce acesta a alergat după el aproape un kilometru. Individul se afla în arest preventiv pentru tâlhărie și le-a spus polițiștilor care îl păzeau că merge la toaletă. A fugit însă, cu tot cu polițiștii după el, fiind prins și încătușat în centrul orașului de un echipaj de la Poliția Locală Slatina.
15 Iul 2019

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019