Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
„Apa este cel mai ieftin medicament“
14.05.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 468

„Apa este cel mai ieftin medicament. Cu cât consumați mai multă apă, cu atât scad șansele să ajungeți la noi cu o problemă“. Este îndemnul medicului Răzvan Cazangiu, șeful Secției Urologie de la Spitalului Județean de Urgență Slatina. Acesta spune că, în ultima perioadă, numărul cazurilor de pacienți cu afecțiunile renale și vezicale, sau chiar cancer, a cunoscut o creștere. Și asta pentru că mulți oamenii își neglizează sănătatea, iar unii se prezintă foarte târziu la medic.


Tumori vezicale, adenoame de prostată, tumori renale, cancer. Sunt afecțiunile depistate frecvent la Secția Urologie a Spitalului Județean de Urgență Slatina. Pacienții, bărbați, dar și femei, ajung la medic în diferite stadii de boală. Medicii spun că acest lucru se întâmplă pentru că neglijăm sănătatea.
Ca în cazul tuturor bolilor, și afecțiunile în sfera Urologiei pot fi prevenite. Medicii specialiști spun că apa ne este de mare ajutor.
Cancerul a început să fie diagnosticat tot mai des și în sefera Urologiei. În majoritatea cazurilor, boala este descoperită tardiv, spun medicii specialiști.
Secția Urologie de la Spitalul Slatina a fost dotată, în ultimii ani, cu aparatură modernă. După ce a primit un litotritor pentru eliminarea calculilor renali, în perioada următoare va primi și un laser performant, aparat pe de care dispun doar câteva centre universitare din țară.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019