Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Controale la Spitalul Slatina
25.04.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 288

Direcția de Sănătate Publică a efectuat recent un control la Spitalul Județean de Urgență Slatina. Neregulile constatate au fost legate de colectarea deșeurilor și de existența unor instalații sanitare necorespunzătoare. Reprezentanții unității medicale spun că o parte dintre probleme au fost deja remediate, iar altele vor fi rezolvate în curând prin proiectele de reabilitare demarate.


Ministerul Sănătății a dispus controale încrucișate la mai multe spitale din țară. Printre acestea s-a aflat și Spitalul Județean de Urgență Slatina. Echipa de control din cadrul Direcției de Sănătate Publică a mers pe mai multe secții și a verificat normele igienico-sanitare.
Inspectorii DSP au mers și la Secția de Pneumoftiziologie de la Scornicești, unde au fost găsite câteva saloane cu infiltrații. Reprezentanții unității medicale au primit un termen pentru renovarea și igienizarea încăperilor respective.
Inspectorii DSP urmează să facă noi verificări la Spitalul din Slatina, pentru a vedea dacă problemele constatate au fost remediate. Conducerea unității medicale spune că o parte dintre probleme au fost deja remediate, iar celelalte sunt în curs de rezolvare.
Spitalul Slatina a demarat un proiect amplu pentru reabilitarea Secției de Pneumoftiziologie de la Scornicești. Licitația va avea loc în luna mai. Investiția se ridică la două milioane de lei, banii fiind alocați de Consiliul Județean Olt.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019