Fii reporter pentru o zi. TRIMITE STIREA TA
Secretariat/Anunțuri : 0349802930 || Redacție : 0349417241 || E-mail: anunt.olttv@yahoo.ro / office@olttv.ro
Începe reabilitarea corpului central la Spitalul Slatina
26.02.2019
Autor articol: Dana Mihăilă
Vizualizari: 434

Începe reabilitarea celui mai mare corp medical al Spitalului Județen de Urgență Slatina. Este vorba despre clădirea centrală, formată din parter și cele cinci etaje, în care funcționează cele mai importante secții ale spitalului. A fost semnat contractul de proiectare și execuție a lucrărilor, iar în vară ar putea începe modernizarea. Investiția se ridică la 12 milioane de lei, plus TVA.


Corpul central al Spitalului Județean de Urgență Slatina se pregătește să intre în reabilitare. Clădirea va fi complet modernizată și dotată la stantarde europene. Lucrările vor dura 24 de luni, iar investiția era extrem de utilă. În corpul central funcționează cele mai importante secții ale spitalului, care aveau nevoie de o modernizare completă.
Va fi o reabilitare capitală, începând de la înlocuirea instalațiilor vechi și până la dotarea cu echimamente necesare, pentru desfășurarea activității medicale. Parterul și cele cinci secții ale spitalului vor avea, din 2021, o nouă față.
Corpul Central nu a mai beneficiat niciodată de o reabilitare completă. Pe secții au mai fost făcute mici reparații, acolo unde era nevoie, dar de data acesta clădirea va fi una modernă.
Întreaga investiție este suportată de Ministerul Dezvoltării prin Compania Națională de Investiții. Lucrările de modernizare la Spitalul Slatina vor continua și în celelalte corpuri medicale, cu fonduri de la Consiliul Județean.
 

DIN ACEEASI CATEGORIE
Program OLTTV

L M M J V S D


* Publicitatea este difuzata in timpul talk-show-urilor (ora 20:20), stirilor (ora 19:30) și între emisiuni.

Slatina 650
OLTTV LIVE

Slatina, împânzită de polițiști și jandarmi

Razii de amploare, la Slatina, în acest sfârșit de săptămână. Polițiștii, împreună cu agenții locali și jandarmii au împânzit orașul, seara trecută, au legitimat și amprentat zeci de persoane și au organizat filtre la intrările în municipiu. Controalele au avut ca scop prevenirea și combaterea scandalurilor, a consumului de alcool pe stradă, dar și sancționarea celor care deranjează ordinea și liniștea publică și a persoanelor care fac mizerie în fața blocurilor și a foișoarelor.
19 Iul 2019

Tineri urmăriți international, prinși la Balș

Patru tineri dați în urmărire internațională, după ce autoritățile spaniole au emis pe numele lor mandate de arestare preventivă pentru mai multe furturi, au fost prinși de polițiști la Balș. Hoții sunt bănuiți că, anul trecut, au furat zeci de mașini în Spania, pentru a le folosi la spargerea unor locuințe și magazine pe teritoriul acesuiași stat. După ce au fost încătușați, hoții au fost prezentați la Curtea de Apel Craiova, care a hotărât reținerea lor pentru 24 de ore.
18 Iul 2019